fbpx

Alkukesän pelit

Alkukesän pelit

Olihan vauhdikas alkukesä, ei voi muuta sanoa. Tuolla normitöissä tilikausi loppuu 30.6. ja tänä vuonna se oli omalta osalta todella tiukkaa tekemistä ja sitten siihen päälle opetukset, niin kalenteri on täysi. Se on ihan positiivista, nyt ollaan viikko lomalla kotona tyttöjen kanssa ja sit lähetään minimatkalle.

Onneksi kaiken tekemisen seassa kerkesin kumminkin pelaamaan pari kierrosta golfia, olisiko niitä kertynyt kaikki 8 kierrosta. Ei liikaa, mutta kyllä se aina vähän jännitti et, miten selkä kestää ja sitten uudet mailat niin vähän se oli epävarmaa tekemistä. Tässä itsekseni miettinyt noita mailoja, alussa ne oli vähän tunnottomat, mutta nyt kun saanut kierroksia alle niin olen oikein tyytyväinen valintaan.

Aina opetusten välissä oli pieniä hetkiä, pääsi ihan itsekseen treenaa lyöntiä ja kovasti tuskailin, en saanut mailaa pysymää hyvässä asennossa downswingin aikana. Tuskailin ja testailin vaikka ja mitä. Sitten aloin miettimään, miten yritän saada oppilaat löytämään tehoketjuja ja miten keho kyllä osaa jos sille antaa mahdollisuuden. Lähdin hakemaan samoja ajatuksia omaan swingaamiseen. Sieltä se alkoi purkautua, aloin osumaan palloon paljon paremmin, palloon alkoi tulla paljon enemmän painetta ja spinniä. Esim olin Mr Kosken kanssa pelaa Linna Golfissa, oli muuten todella hienossa kunnossa Linna Golf. Pallo lensi ihan ok, mut siinä 13 väylän jälkeen sain sen saman fiiliksen kentällä lyömiseen mitä hakenut treeneissä. Ai että alkoi pallo lentää muikeesti. Mittaa tuli lisää, pallo alkoi spinnaa, välillä vähän liikaakin griineillä, ihan kuin pallo olisi herännyt henkiin. Esim tuolla 54:lla vetäsin pari todella makeeta ~70m lähestymistä lipun taakse ja sieltä pikku spinnillä takasin lipulle.

Tuon Linna kierroksen jälkeen tuloksesta lähti joku 10 lyöntiä pois, sitä ennen kierrokset oli joku 80-85 välissä ja sen jälkeen tulokset ollut joku 75-78 et aika iso muutos tasaisuudessa.

Se mikä tässä kaikessa on parasta, mitä enemmän pystyn toteuttaa omaa ajatusta voimatuotosta sitä vähemmän lyöminen rasittaa selkää. Meillä oli joka vuotinen Etelän Herruus kilpailu missä on jätkien kanssa pelattu kaksi tai kolme kierrosta kahdessa päivässä. Tänä vuonna sovittiin kilpailu yksi päiväikseksi, joten 36 reikää painettiin auringossa. Aamulla Wiurila golf 08:00 lähtö ja sit 15:00 Aura Golf. Pelasin kierrokset 77 ja 78, aivan super tyytyväinen, vaikeinta pelissä oli käveleminen ja seisoskelu. Se oli liikaa selälle, oli pakko etsiä koko ajan paikkoja, minne mennä istumaan. Mut lyömisen tasaisuudesta kertoo se, että Wiurilassa mulla oli 15 griiniosumaa, ai mistä se tulos tulo, no mulla oli pari griiniä missä otin neljä puttia. 😊 Joo, aika monta.

Mut jos se lyönti nyt näin asettuu, niin olen tosi tyytyväinen, pystyn taas pelaa golfia ja saan ihan ok tulosta. On se kuntoutuminen kestänyt todella kauan, ei se selkä vieläkään kunnossa ole, onko koskaan, en tiedä, mutta ainakin pysty nyt pelaa golfia. Pitää toivoa, että homma pysyy tällaisena.

Nyt vähän lomaillaan tyttöjen kanssa ja kattellaan sit loppusekästä taas pallon lyömistä. Jos joku kierros golfia ilmaantuu väliin niin huippua, jos ei niin sekin on ihan ok.

Ei muuta kuin hyvää kesää ja kiitos lukemisesta.

-Teemu