fbpx

Arccos dataa

Tämä laitteiden ja vempaimien tuoma kehitys yltää myös golfiin. Voisi sanoa että meillä jokaisella on joknin sortin älylaite taskussa ja osalla useampi, esimerkiksi älykello. Normaalisti Pron käyttämät pallotutkat on ollut liian kalliita tavalliselle harrastajalle hankkia ja oikeastaan ei siitä ihan valtavasti ole hyötyä ellet aidosti halua treenaa laadukkaasti. Monelle riittää se että en käy talvella kerran viikossa tunnin lyömässä palloa seinään ja toteaa että hyvin sujuu.

Tekninen kehitys on mahdollistanut sen että voimme hankkia älykkäitä laitteita golfin harjoittelun tueksi varsin edullisesti. On tullut erilaisia pieniä analysaattoreita ja jopa puhelimen kameralla toimivia laitteita.

Ping alkoi tehdä yhteistyötä Arccos nimisen yrityksen kanssa joka lisää pienen älylaitteen mailan gripin päähän. Tämän laitteen avulla saamme kerättyä melko tarkkaa dataa minne pelaajan pelistä.

Data on siitä tärkeä että sen avulla pelaajan on helpompi tehdä fiksuja päätöksiä kentällä. Systeemi oppii kuinka pitkälle keskimäärin lyöt palloa milläkin mailalla ja auttaa kentällä pelaajaa löytämään oikean mailan kullekin matkalle. Mitä paremmin onnistumme lyömään oikean mittaisia lyöntejä pystymme pelaamaan paljon parempia tuloksia.

Arccos Sensorit

Uusien Ping mailojen mukana tulee Arcoss Sensorit, mallit G710, G425. Mailojen valmistuksessa on jo otettu huomioon sensorin lisäämä pieni paino ja siten valmiiksi optimoitu pelaajille. Pelaaja pääsee käyttämään palvelua ilmaiseksi muutamaksi kuukaudeksi jonka jälkeen voi jatkaa tilausta maksulliselle tilauksella.

Arccos Smart Grip

Näitä grippejä on muutama eri vaihtoehto joista pelaaja voi valita. Sensorit on valmiiksi rakennettu gripin sisään. Näitä grippejä ei vielä pysty tilaamaan suoraan mailojen mukana.