Fitness Service Part II

Heippa

Onhan tämä maailma ihan hullu, vai onko? Kyllä se on. 🙂  Olikos muuta mietittävää.

Carols aikoinaan mainosti; “Nälkä, Mikä ihana tekosyy” ja silloin sieltä sai aina Club Burgereita kaksi yhden hinnalla. Usko minua, kyllä niitä menikin ja paljon.  Mun mielestä Klubi on vaan paras.

Jos tässä maailmassa ei olisi tällaisia niin sanottuja normeja, miltä pitäisi näyttää jne. Niin mä olisin varmaankin kaksi kertaa itseni kokoinen. Kyllä mä niin paljon tykkään hyvästä ruuasta. 🙂 Siihen mukaan muutama maukas juoman niiin valmista.

No tässä aikaisemmin kerroin miten aloitettiin tällainen projekti asiakkaille ja itse olen hengessä mukana. Tuossa just puvunhousuilla mittailin niin ehkä 1-2 cm lähtenyt vyötäröltä. Eli nyt alan taas mahtumaan omiin housuihin. 🙂
Se on kyllä hyvä mittari, ei tarvitsee mitään erikoista. Teettää puvun kun on hoikassa kunnossa ja sitten kun siihen ei mahdu niin tietää että on tullut taas herkuteltua. No ei tarvii teettää, hankkii vaan sellaisen asun joka istuu hyvin kun on omasta mielestä siinä kunnossa missä haluaa olla.

No sovittiin että mennään lauantaina asiakkaiden tykö tekee vähän ruokaa ja reenaa. Ajattelin että olisi hauska testaa vähän treenaamisen jälkee 100 reeniä. Niin että kaikkea tehdään tasan 100, mutta niin että ei ole aika rajaa, eli ihan rauhassa alettiin tekee ja kyllä siellä pari kirosanaa välillä tuli. 🙂 Mä olin vielä tosi hyvä coutshi, laskin suorituksia ja toimin valvojana ja nautti samalla virvokkeita.

Tehtiin perus liikeet, yhden jalan kyykky, punnerrus, vatsarutistus, selkä ja lopuksi kyykky + pystypunnerrus kahvakuulalla. Kyllä oli hieno suoritus, hiki lensi, rauhassa ja tasaisesti ne sieltä tuli. Olen todella ylpeä jumppaajista. Tässä on vasta muutamat reenit vedetty ja heti tehtiin tälläinen rääkki, haastavaa tässä oli se että aika kovan menttaalisen työn joutui tekemään että sai puristettua ittestään 100 liikettä. Se on todella kova suoritus näin alkuun.
Tästä on nyt hyvä lähtee jatkaa, lisää liikuntaa ja painoa alaspäin niin seuraavasta 100 reenistä tulee paljon helpompi. On vähemmän painoa mitä jumpata ja samalla kunto on varmasti kohentunut.

Huomenna on taas aamulla ittellä vorossa Golfittiä joten kyllä itselläkin se hiki lentää. Hyvä niin, vedin äsken iltapalaksi kauhean hiirali/proteiini pommiin mahaan. Testaan erilaista ruokavaliota iltaan, koska meinannut parina aauna loppua energiat ihan totaalisesti jumpassa. Aikaisemmin olen syönyt vaan Proteiinia iltapalaksi, joten huomenna näkee miltä tuntuu.

-Nakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *