Golfillisia Kuulumisia

On tässä taas kerinnyt vettä satamaan kun viimeksi kirjailin mitään.

On ollut paljon ajatuksia mutta ei sitten kumminkaan mitään sellaista mistä olisi kellekkään mitään iloa ollut saati sitten edes ajanvietettä jos viittii juttuja lukea.

Olen nyt kevään aikana pelannut 6 kierrosta golfia. Ensimmäinen oli peuramaalla kun vielä rinteessä oli lunta, se peli oli sellaista köhimistä. Hyvä, Paska, Hyvä, hyvä, tosi paska…. Ja sillee meni. Ei oikein mikään sujunut, mutta ei mikään oikein ollut missään. Plus siellä oli ihan infernaalinen tuuli, joten se ei auttanut yhtään. No kenttä käveltiin ja kun pari ekan väylän aikana tajusin mistä on kyse niin päätin vaan antaa mennä ja nautiskella kaunista kelistä ja huikeasta tuulesta.

Sitten alkoi se sade, seuraavat kaksi peliä oli ihan törkeessä sateessa. Siis oikeesti, oli muuten Galvinin sadevaatteet tiukilla, mutta piti miehen kuivana. Mulla on tollaset FootJoy sade kengät niin ne joutu lopussa antautumaan, mutta vesi tuli läpi tosta kengän päältä, että veikaan ihan huoltajan vikaa eikä kengän, en ole tainnut koskaan niitä rasvata käytön jälkeen. Sekin tuli vaan vähän, että ei siinä jalat uinut. Monta kertaa kierrosten aikana mietin että onko tässä mitään järkeä, mutta taas oppimisen kannalta sekin meni. Viime elokuussa KLM tuhosi mun bägin pohjan totaalisesti ja sitten piti vakuutuksen kanssa setviä uusi, onneksi olin tiukkana ja halusin tilalle uuden vedenpitävän bägin, se on ollut niin aarre, tuolla kentällä kun vettä tulee niin ei halua stressaa pysyykö lompakko ja muut kuivina.

No sitten tuli vähän väliä ja kävin tälläsen nappaamassa.
 
Kuva on otettu heti työn jälkeen, joten nyt on vähän eri värinen.
 
Kyllä, siinä on tyttärenä tatuoituna kylkeen,  voin muuten kertoa että toi kylki on sitten törkeen kipeä. Sattu ihan tajuttomasti, mutta siinä on ja pysyy. Veikkaan että Rouvalla oli vähän enemmän huokaisuja….

No Koska se oli kyljessä niin vähän koko ajan jännitin toista puolta kun sitä varoo aluksi pari päivää, nukuin vähän huonosti ja muutenkin oli vähän hankalaa. Onneksi tälläset paranee noin 3-5 päivää. Toki riippuu tekijästä, mutta Legacy Tattoo heebot on Pro sarjaa ja ei mitään ongelmia.

No kun toista varoo niin toista jännittää, siinä sitten illalla painittiin tyttöjen kanssa jumppamatolla ja mä jotenkin huonosti nostin Vauvaa ja vähän selässä venähti. Ajattelin että menee se siitä ohi. Siinä sitten kuntosalilla se vähän vihotteli ja oli hankalaa. Ajattelin että otetaan sitten iisisti. No kalenterissa luki että GoGolf Links Trophy, tästä kilpailusta olin kuullut vain kaikkea hyvää joten halusin lähteä mukaan. Kävin siinä viikolla vähän treenaa mutta ei se kylki oikein antanut tilaa. Otin Tommi Laito:lta yhden tunnin ja siinä fiksattiin mun jalkoja, miten saisin jaloista enemmän tukea ja ehkä myös vähemmän rasitetta selälle. Veti muuten Tommi todella hyvän tunnin. Sai paljon hyviä ajatuksia tuleviin omiin treeneihin ja mihin kiinnittää huomiota omassa swingaamisessa.

No Trophy aamu ja keli oli mitä parhain, +6 ja feels like +3. Morjens, hirvee tuuli. Päätin että sinne mennään koska ollaan ilmoittauduttu ja sijoitusta lähdetään hakee. Mun tavoite oli pelaa kaksi ehjää kierrosta ja ehkä sijoittua joku top 15 joukkoon. No lähettiin pelaa, kroppa piti hyvin pintansa, otin tokalle 4 puttia vaikka oli jossain +3m avauksen jälkeen. Se oli niin hiekkanen griini ja mä vaan en saanut sitä sisään. Ei mitään selityksiä, ei vaan mennyt. No peli jatku, mutta vaikka kuinka yritin tuulessa pitää selkää suojassa niin ei se vaan aina onnistu ja aina välillä tuuli pääsi puhaltaa kylmästi selkään. Jossain seiska kohdalla alkoi selkä vähän ilmoitella ja sitten se olikin menoa. Meni selkä aivan jumiin ja oli todella vaikeaa päästä maaliin. No pääsin, kevyessä sateessa juuri ennen kun iso sade alkoi. Ei siinä muu auttanut kun käydä huikkaamassa että oma tarina loppui siihen. Harmitti todella paljon, mutta minkäs teet.

No Painelin seuraavana päivänä lekuriin ja iskias se siellä oli jumissa. Sain kasa droppeja, fysioo ja ohjeita. Nyt tässä on jumpattu, kävelty ja venytelty. Alkaa pikkuhiljaa selkä antaa taas myöden, aamut on selkeästi vaikeimpia. Ehkä toi nykyinen sänky alkaa olemaan myös tiensä päässä, tai pitää kattoa jos saisi siihen uudet patja, mene ja tiedä.

Sitten tuli Audi Center BusinessAamu startti, tässä kohdassa tykkään päivätyöstäni niin paljon, pääsin heidän aloitukseen puhumaan Microsoft laitteista ja esittelemään Surface tuotteita. Pääsin samalla itse pelaa kierroksen EGCC kentällä, joka oli talvehtinut todella hyvin. Se oli kivaa, peli vähän lupaili mutta vielä ei selkä jaksanut koko lenkkiä. Se mikä oli parasta että sain puttiin todella hyvän asennon ja uskon että se tulee kantamaan.  Ja kyllä, sielläkin satoi ja tuuli. 🙂

Pitää myös sanoa että oli muuteen Niin hienosti hoidettu järjestelyt että en ole koskaan ollut.

Reissu alkoi kun Niemi hoiti vimpampäälle kaikki kamat paikanpäälle.
 
Seminaarissa meikäläinen pääsi kertomaan mitä Microsoft nykypäivänä on ja mitä Surface & Lumia tuoteperheet edustaa. Oli oikein positiivista saada paljon positiivista palautetta.

Piirinmyyhän Ständi, Lumia 830, Lumia 640, Lumia 930 Gold, Surface 3 ja Surface Pro 3, toisessa Windows 10 asennettuna.

My 15 minutes of fame. 🙂

EGCC seuraavana aamuna.
 

Paikan päällä kaikki vermeet oli duunatt. hienosti EGCC pihalle.
Ja kaikista parasta, mulla oli oma kaappi! 🙂

Tää oli niin hieno juttu, oli siitä niin onnellinen. 🙂 

Kävin tiistaina pelaa PGA Challengia ja siellä oli taas se helmi keli, satoi ja tuuli. No onneksi sade loppui ennen lähtöä. Oli muuten Laura Lehto vetämässä Some koulutusta ennen sitä. Se oli huikea, jotenkin olen miettinyt että tämä nykypäivän ”Some” menee niin lujaa eteenpäin että ne ketkä ei aidosti ole sen kanssa tekemisissä niin pitäisi käydä joku “pakollinen Some” kurssi, veikkaan että yksi päivä riittäisi hyvin. Mut antaisi perus kertauksen missä maailma menee ja mitä kandee ja ei kande tehdä. Peli meni ihan jees, siellä oli paljon parempia lyöntejä mitä tulos antaa sanoa. Pari kertaa sössin bunkerissa pari lyöntiä ja pari kertaa painoin pari lyhyttä puttia ohi, ne oli vaan huonoja lukuja. Mutta selkä jakso koko lenkin, okei, yhden Panadolin otin 11 väylällä. J

No sitten Perjantaina oltiin Masterissa Forest kenttä kävelee, selkä ollut hyvä ja ajattelin että kokeillaan ja kannan bägin. Selkä kesti, peli oli kivaa ja tunkkasin 26 putin kierroksen, taisin tehdä 6 pöröö. Kierroksen aikana satoi, vettä, Räntää ja Loskaa. 🙂  Very Nice. Pari Raivia levis jonnekin Ranskaan mutta muuten oli oikein tasasta kömpimistä. Wedged toimi hyvin ja pari pöröö tein 30cm matkalta, pari pöröö oli joku 6m ja pari siltä väliltä.

Nyt Sunnuntaina oli aktiivipäivä. Herättiin Tyttöjen kanssa heti aamusta ja ei kun heppatallille. Oltiin ratsastamassa Shetlannin ponilla. Siitä tytöt mummolaan, mä Kurk golfiin pelaa ja sitten syömään mummolaan ja taas tallille, kotiin kylvyt ja nukkuun. Eli nyt talossa aika hiljaista. Vain mä ja mun näpyttely. Alkaa muuten itselläkin silmä painaa.

Oli huikeeta kun kummipoika perheineen oli mukana ja vauva vahti autossa. J Se on niin makeeta. Golf on aidosti kaikkien laji, vaikka olisi vähän pienempi. J

Tuosta Vauvasta tehdään vielä Golfari, jos haluaa.
 

Joo, ehkä tässä oli taas tarpeeksi. Kohta taas lisää. Tulee juttua mun tulevasta Fitness jutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *