fbpx

Kurssit ja opetus

Alkeiskurssi / Green Card kurssi
Kurssilla saat hyvän alun lajiin ja pääset aloittamaan oman golfharrastuksen. Kurssille tullessa ei tarvitse valmistautua, muuten kuin sää mukaisella vaatetuksella ja iloisella mielellä. Kurssiin kuuluu tarvittavat välineet.

Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti tarkoitettu golfin aloittaville henkilöille. TSGA järjestämillä alkeiskursseilla oppilas saa golfin ajokortin eli Green Card:n. Toiset haluavat kutsua kurssia suoraan GreenCard kurssiksi, TSGA:lla lopputulos on sama. Oppilaalla on golfin ajokortti ja valmiudet lähteä harrastamaan lajia turvallisesti.

Lasten kesäkurssi:

Tuleva kesänä Löfkullan golfkentällä järjestetään jo useina vuosina tutuksi tullut Junnujen Kesä Golfkurssi. Kurssit on tarkoitettu 7- 15 -vuotiaille aloitteleville ja/tai jonkin aikaa harrastaneille lapsille ja nuorille.

Yksityisopetus:

Jos haluat opetuksen kohdistuvan vain sinuun tai pariisi, niin suosittelemme ottamaan yksityistunnin, tuolloin käymme opetuksessa sinun haluamaisi aihealueita läpi.

Tapahtumat:

TSGA järjestää myös yritystapahtumia, tutustumisia kaveriporukalle, TYKY-päiviä tai jos haluat ihan oman perheen kesken tutustua lajiin, niin pyydä tarjous. Esimerkki: n 3-6 hlöä, 2 h = 140 € + riippuen tarvitaanko välineitä, niin Löfkulla Golfin vuokrahinnaston mukaan hintaan päälle.