Kurssit ja opetus

Alkeiskurssi / Green Card kurssi
Kurssilla saat hyvän alun lajiin ja pääset aloittamaan oman golfharrastuksen. Kurssille tullessa ei tarvitse valmistautua, muuten kuin sää mukaisella vaatetuksella ja iloisella miellellä. Kurssiin kuuluu tarvittavat välineet.

Alkeiskurssi on nimensä mukaisesti tarkoitettu golfin aloittaville henkilöille. TSGA järjestämillä alkeiskursseilla oppilas saa golfin ajokortin eli Green Card:n. Toiset haluavat kutsua kurssia suoraan GreenCard kurssiksi, TSGA:lla lopputulos on sama. Oppilaalla on golfin ajokortti ja valmiudet lähteä harrastamaan lajia turvallisesti.

Päivässä Golffariksi – Jatkokurssi

GreenCard on taskussa ja nyt olisi halua oppia lisää golf pelin tarjoamista mahdollisuuksista ja kehittyä pelaajana.

Tämä kurssi on juuri sinulle!

Päivässä Golffariksi jatkokurssilla harjoitellaan lisää lajin lyöntitekniikkaa, niin avauksiin, lähipeliin ja puttiin liittyen. Joka lajissa on hyvin tärkeää osata perusteet, johon voi aina tukeutua, kun tuntuu, että nyt ei onnistu. Jatkokurssilla syvennämme jokaisen pelaajan osaamista perusteista lähtien sekä annamme ohjeita ja harjoitteita kehittyä lisää omalla golf uralla.

TSGA Viikkotreenit:

Viikkotreenien teemoina on perehtyä pelin eri osa-alueisiin tarkemmin ja syvällisemmin. Valmentajat auttavat illan aikana osallistujien taito tason mukaan saavuttamaan optimaalisen tuloksen. Tämän lisäksi jokainen osallistuja saa harjoitteluohjeen, miten itsenäisesti pystyy harjoittelemaan ja kehittymään tunnin aiheen parissa.
Tunneilla osallistujia on maksimissaan 8 henkilö, jotta jokaiselle osallistujalle jää valmentajilta henkilökohtaista ohjausaikaa. Osallistujalla tulee olla omat välineet tai tarvittaessa voi välineitä vuokrata Löfkullan golfkentältä.

TSGA Valmennus mahdollistaa pelaajien valmentamisen pidempienkin etäisyyksien taakse. Pelaaja videoi oman swingin ja lähettää tämän valmentajalle analysoitavaksi, valmentaja analysoi swingin ja lähettää pelaajalle videon analyysin kera.

TSGA Seniorit

Tervetuloa tiistaina ja torstaina Senioreille suunnatulle golftunnille. TSGA senior aamuissa aloitettaan alkukaudesta perusteiden kertauksella ja siirrytään eri osa-alueiden kautta pelilliseen tiedon ja taidon kehittymiseen.

Lasten kesäkurssi:

Tuleva kesänä Löfkullan golfkentällä järjestetään jo useina vuosina tutuksi tullut Junnujen Kesä Golfkurssi. Kurssit on tarkoitettu 7- 15 -vuotiaille aloitteleville ja/tai jonkin aikaa harrastaneille lapsille ja nuorille.

Yksityisopetus:

Jos haluat opetuksen kohdistuvan vain sinuun tai pariisi, niin suosittelemme ottamaan yksityistunnin, tuolloin käymme opetuksessa sinun haluamaisi aihealueita läpi.

Tapahtumat:

TSGA järjestää myös yritystapahtumia, tutustumisia kaveriporukalle, TYKY-päiviä tai jos haluat ihan oman perheen kesken tutustua lajiin, niin pyydä tarjous. Esimerkki: n 3-6 hlöä, 2 h = 140 € + riippuen tarvitaanko välineitä, niin Löfkulla Golfin vuokrahinnaston mukaan hintaan päälle.