Mailanpäännopeus

Just sitä.
Sitä tässä on etitty kissojen ja koirien kanssa. Positiivista on että alkaa löytyä. 🙂 Tai sitten se mun vempain vie mua kun pässiä narussa. 🙂
Tässä on nyt pari treenikertaa vain keskitytty nopeuteen, ja olen ilokseni huomannut että olen saanut enemmän vauhtia mailaan. Selkeesti tulee sellainen fiilis että sitä on liikaa yrittänyt Swingaa “söpösti”, vähän ajatuksella “kun ei vaan sattuis mitään”. Ei selkeästikkään ole lyöty kunnolla.
No nyt sitten kun sitä on alettu lyömään, seuraavat asiat tullut heti esille.
– Mun jalat toimii erilailla, tulee enemmän sellanen Jack Niclaus tyyppinen etummaisen jalan koukistuminen taakseviennissä.
– Mun Ranteet toimii eritavalla, mutta selkeesti tehokkaammin.
– Swingi on selkeästi lyhyempi, tämä on musta niin hassu juttu.
– Tullut uusia lihaksia kipeäksi.
Sellainen hauska huomio oli kaikissa lyönneissä missä oli selkeästi enemmän vauhtia mailassa niin joka kerta tunsin enemmän vastustusta vatsalihaksista kuin muissa. Eli mistä olen kovasti puhunut ja demoillut, niin taisin saada sellaisen aikaiseksi ihan omassa lyönnissä. 🙂
Tosta voisin tehdä johtopäätöksen että kyllä se keho osaa jos sille antaa tilaa. Hauskaa ollut myös huomata että pallon hajonta ollut pienempää kun mitä aikaisemmassa, eli lyömällä lujempaa pallo lentää suorempaa. 🙂 Esim draiverilla en tainut lyödä kun 1-2 slice lyöntiä ja kaikki muut oli joko suora tai Draw. 
Mitä oli aikaisemmin:
i6 ~85 mph
Driver ~102 mph.
3Wood ~95 mph.
Nyt sitten sain seuraavia:
i6 ~95-100 mph
Driver ~118 – 123 mph
3Wood ~ 105 – 110 mph.
No toihan on ihan mahtavaa. Esim enkat sain i7:lla 101 mph. Ja se pallo lensi aivan törkeen korkealle ja noin 170m ilmassa. Eli siis ihan riittävän pitkä lyönti. Lähes kaikissa lyönneissä missä sain enemmän mailaan vauhtia niin pallo lensi huomattavasti korkeammalle, eli palloon tulee paljon enemmän Spinniä. No tässä sitten voisi jonkun maila wizardin kanssa pohtia että pitäisikö mun vaihtaa nykyiset ProjectX 5.5 varret vaikka 6.0:n tai jotain. En tiedä, luulen että kandee nyt jatkaa tätä testaamista ja sitten talvella katella rauhassa jollain analysaattorilla että kuinka kovaa se menee ja mikä olis hyvä.
Mutta se oli positiivista huomata että sitä kapasiteettia on kehossa, kun vaan antaa mennä. Nyt pitää vain saada lissää voimaa kehoon että saan enemmän kiertoa.
Tänään mennään Kytäjälle kattoo isoja poikia ja pelaa illalla omaa NeliPallo Cup kilpailua, saas nähdä osuuko pallo ollenkaan kenttään. Pitää nyt yrittää saada “uudella” lyönnillä aikaiseksi vähän tulosta. Onneksi on pari pelissä mukana joka voi sitten yrittää tehdä meille pisteitä kun mä meen pitkin metsiä, tai sitten mätän vaan aivan sika pitkälle ja keskelle. No mä kerron sitten kuin kävi, mutta päätös on varma, sillä mennään ja opetellaan vetää.
Yes.
Mutta nyt syömään ja sitten Kytäjälle. 🙂
-Nakki​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *