fbpx

Pro Sallinen

Teemu edustaa modernia golfammattilaisuutta, joka ei perustu pelkkään swingin tekniseen ymmärrykseen. Teemu on luonut pitkän uran IT-alalla ja rakentanut oman menestyksensä raudanlujaan asiakaspalveluun. IT-uran ohella Teemu on määrätietoisesti kouluttautunut monipuolisesti ja luonut omaa visiota golfin opettamisesta. Opetus pohjautuu asiakkaan kehittämiseen, itse tunnistamaan kehityskohteita omassa golfissa.  Tavoitteena on rakentaa helppo ja toistettava swingi joka huomioi pelaajan fyysiset ja henkiset kyvykkyydet.

Siksi TSGA:n missio on tehdä golfista mahdollisimman helppoa ja nautinnollista.

Teemulta löytyy Titleist Performance Institute (TPI) Level 1, Golf 2, Power 2, Mindfulness, ForeSight Peak Level 1 & 2 Certification, Trackman, Hank Haney, Golfliiton 5-eri tasoa, CrossFit Certified Level 1 Trainer ja Vierumäeltä Valmentajan ammattitutkinto. Teemu kuuluu Suomen Golfammattilaisten yhdistykseen; PGA Finland ja toimii CrossFit ohjaajana CrossFit Kirkkonummella.

Teemu on erittäin utelias oppimaan uutta ja pitääkin koko ajan korvat auki uusille asioille ja pyrkii asiakastyössä tuomaan aina viimeisimmän tiedon asiakkaan saataville.

Opeuksessa ja elämässä yleensä Teemu pyrkii yksinkertaistamaan tekemisen, vähemmän on enemmän.

Tehdään yhdessä Golfista Helppoa ja Nautinnollista.
Tervetuloa Teemun tunnille!

-Teemu — Teemu@tsga.fi, +358 50 554 1626

Professional Golf Association
TPI Level 1TPI Power Level 2
Peak Level 1 CertificationTeemu Peak Certification Level 2
Ping Custom FitForeSight GC Quad Display