TSGA ja Ping

TSGA toimii Ping Golfin virallisena jälleenmyyjänä ja sitä kautta pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisempaa palvelua. Tämä mahdollistaa yksilöllisen palvelun ja optimoinnin jokaisen pelaajan tason mukaan.

Maantiellä voi ajaa maantiepyörällä ja maastopyörällä, toisella matka taittuu mukavimmin.

Välineillä on suuri merkitys oli pelaaja sitten millä tasolla tahansa.

Tilattavissa kaikki PING tuotteet!

Valikoimasta löytyy kaikki niin sanotut pehmeät ja kovat tuotteet, vaatteet ja mailat. Lue lisää tuotteista.

Henkilökohtainen räätälöinti

Kaikki TSGA:n toimittamat välineet kulkevat aina räätälöinnin (Custom Fit) kautta. Teemme aina ensiksi pelaajalle räätälöinnin millä määritetään olisiko optimoiduista välineistä hyötyä. Lue lisää Räätälöinnistä.

Wedge räätälöinti

Moni pelaaja tuskailee lähipelin kanssa kun ei oikein tunne lähipelimailojen mittoja. Usein myös vaan hankittu jotkut mailat sun suuremmin miettimättä minkä asteiset mailat sopisi parhaiten muiden mailojen lisäksi?

Lue lisää miten TSGA Prot auttavat oikeiden lähipelimailojen löytämisessä.

Pelasta puteilla tulos!

Todella moni pelaaja pelaa väärän tyyppisellä putterilla. TSGA Prot tekevät hetkessä pelaajalle putti analyysin, joka auttaa löytämään oikean tyyppisen putterin.

Lue lisää Putti analyyseistä.

Tunne pelisi

Ping ja Arccos tekevät yhteistyötä ja uusien mailojen hankintojen mukana tulee Arccos anturit mailoihin, toki niitä ei ole pakko käyttää. Tämä mahdollistaa sen että pelaaja saa tarkempaa dataa älypuhelimeen lyönneistä ja ymmärrystä mistä se tulos muodostuu.

Lue lisää Arcoss yhteistyöstä.