fbpx

Uudet Välineet

Terve

Siitä on taas aikaa kun tänne on viimeksi mitään kynäillyt. Ideana oli kertoa selän kuntoutuksesta sarjoina mutta kuntoutuksessa tuli vähän takapakkia ja se sitten jäi sen takia. Mutta nyt on taas mennyt parempaan päin ja päässyt pari kertaa ihan treenaamaan golfia. Ei se selkä vielä mikään priima ole mutta paljon parempi. Tällä hetkellä ongelmia tuottaa jos pitää vain kävellä tai seisoa paikallaan. Niissä tilanteissa jotenkin sen 4-5 välilevy painaa hermoa ja alkaa jalka puutumaan. Mutta jos vaikka lenkkeilen niin mitään ongelmaan.

No nyt taas mies on paljon vahvempi mitä koskaan ollut ja selkä ollut paremmassa kunnossa niin päätin mennä reenaa golfia ja se sujui ihan mukavasti. No sitten erään oppilaan kanssa puhuttiin mailoista ja hänelle tuli tilanne eteen että pitäisi mailojen määrää kasvattaa, eli hankkia toinen bägi. No se sattuikin sopivasti olemaan vasuri ja otti mun mailat testiin ja sinne meni. Eli piti lähteä uusia välineitä hankkimaan.

Olarsissa on Golf Balance ja sinne varasin itselleni mailojen mittausajan ja pitää kyllä taas sanoa, että niin hienoa palvelua ja osaavaan henkilökuntaa.

Golf Balance

Ajatuksissa olin testata Mizuno ja Titleist mailat. Edellinen bägi oli Mizuno wedged ja Titleist kaikki muut niin päätin jatkaa samoilla merkeillä. Siinä sitten löin eri mailoilla ja tunnustelin varsia. Siitä se sitten alkoi hahmottumaan mitkä mailat olisi itselle hyvät.

No Titleist sieltä sitten jäi bägiin.
Puut:
Driver -ST2 – 10,5 astetta, Evenflow 65, Lyhennetty 1/2 tuumaa.
3 Wood – ST2 – 15 astetta, Evenflow 65, Lyhennetty 1/2 tuumaa.
Raudat:
AP2 – 5-PW, Project X 6.5 LZ metallivarret, standardi.
Wedged:
Vokey Wedge – 50 Astetta, F-Grind, Jet Black
Vokey Wedge – 54 Astetta, S-Grind, Jet Black
Vokey Wedge – 60 Astetta, D-Grind, Jet Black

Ja Vielä paluu perinteisiin puttereihin, eli 33 tuumainen Scotty Cameron Newport 2.0

Noilla lähetään sitten taas nauttimaan tästä hienosta pelistä. Seuraavassa jutussa kerron tarkemmin miten se itse mittaus tehtiin ja mitä dataa sieltä saa mukaan. Ehdottomasti suosittelen Golf Balance palveluita tässä asiassa.

-Teemu