fbpx

Hello

Tässä on taas ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Ollut paljon ajatuksia mitä kirjoitella mutta ne ei oikein ole jäsentynyt siitä sen enempää, no onko mun kirjoitukset koskaan kovinkaan jäsenneltyjä. Sen saa lukija päättää. 🙂
Mulla on ollut Mizuno wedged bägissä jo jokusen vuoden ja yhdestä firmakisasta voitin Titleistin 62:n wedged, eli neljällä wedgellä kierretty kenttiä. No kuten tiedämme mailat kuluu ja ne pitää vaihtaa aina välillä jos meinaa hyvin palloa kontrolloida, toki mikään ei estä pelaamasta aina samoilla vermeillä. 
Miksi mulla on neljä wedgeä, no ehkä se on enemmän vaan muodostunut niin, mutta kyllä mulla on jokaiselle ollut selkee käyttöpaikka, esim se Titu 62:n niin sillä mä lyön aina kun tarviin spinniä tai vaan kikkailla. 🙂 Mun mielestä lähipelin hienous on siinä että se on oma peli pelin sisällä. Mikään mestari en siinä ole, mutta musta on vaan makee vedellä palloja joissa on paljon jenkaa. Olen monta kertaa miettinyt että jos en aina alle 100m matkalta yrittäisi saada palloa peruuttamalla lipulle niin olisin varmasti säätänyt monta lyöntiä. Mutta musta ne on niin makeita lyöntejä joten sillä jatketaan. Esim mun pelitaktiikka ei oikein sovi Tapiola / Vuosaari Golfiin. Mut onneksi peliä voi pelaa niin monella eri tavalla. 
No nyt kesän alussa alkoi taas hommat tossa Leppävaarassa HLR Golfin joukoissa ja siellä on ollut vilskettä. Tunteja tulee aika paljon ja aika hauskasti sellainen oma asiaksryhmä muodostunut taas. Jos muistelen oikein niin tämä taitaa olla nyt kolmas kesä Leppävaarassa HLR:n riveissä ja vielä olisi muistikuva että joka kesä olisi ollut aina eri “vakkarait” tai sitten mun muisti on vaan todella huono. Pahoittelut siitä. 
No kumminkin, tänä kesänä sinne ilmaantui Mr Mika “Mailavelho” Saastamoinen. Eräänä päivänä siinä oli Mizuno edustaja vielä hengailee kun kerroin että mun wedget on väsähtänyt. No ei mennyt kauaa kun oli taas uudet kourassa ja lasku postissa. 🙂 Mulle on kyllä helppo myydä vaikka ja mitä. No siinä samalla MailaVelho vaihtoi mun kaikkiin mailoihin uudet gripit ja tuunas wedged kondikseen. Pitää sanoa että nyt ei kyllä ole tulos mailoista kiinni. 
Tollaset Mizuno hienoudet uusilla Pure Gripeillä ja parasta, mun leppari sininen on grippien väri. 🙂
Mailat on nyt autossa joten en muista ihan kaikkia speksejä, mutta 52:n on 9:n Bouncella, 56:n on 14:n bounce ja 60:n olisi 9 astetta. 
Tossa on vieä mun Pure Gripit, nyt raudoissa noi makeet siniset ja puumailoissa sama mutta mustana. Ihan törkeen hyvät on käteen. Mulla on MidSize gripit eli vähän normia paksummat ja tossa gripissä on hassusti siellä mailan päässä enemmän kumia ja aluksi se tuntui vähän hassulta. Mutta nyt kun tottunut ottaa mailan käteen niin ihan törkeen hyvin tukee osumassa.  Ihan mestari juttu. 
Kannattaa muutenkin tutustua Mr Saastamoisen MailaVelhouteen Leppävaarassa tai tilaa suoraan kotiin, Mikalla on toimisto makeesti rakennettuna pakettiautoon, eli ei ehkä ihan väylälle tuu mailoja huoltaa mutta aika lähelle. 🙂 Kandee zekata. 
Gripster Oy
Mika Saastamoinen
http://www.gripster.fi/
No siitä tullaan sitten siihen ehkä makeimpaan juttuun tälle kesälle. 
Kuten tossa aikaisemmin kirjoittelin niin Kuntoilua on vedetty oikein kunnolla ja selkeesti mies on fyysisesti paremmassa kunnossa, vähän toi selän nikama vika välillä vaivaa, joten katotaan mitä se tohtori siihen keksisi. Pallo on lentänyt selkeästi pidemmälle tänä kesänä kuin aikaisempina vuosina. Jaksaa pelata koko kierroksen ja ei tule pahempia särkyjä, no toi selkä välillä päättää sen mun puolesta. 
Mutta olin asiakkaitten ja kumppaneiden kanssa pelaa ensimmäisen kierroksen uusilla wedgeillä Wiurilassa ja oli kenttä hienossa kunnossa. Vähän piti hakea mailoja kun meinas tulla sitä mun lemppari jenkaa niin kauhiasti, no siitä se rauhoittui ja pelasin toistaiseksi kesän parhaan tulokset, 70 (-2). Etu ysille 2 pogia ja 3 pöördiä ja takalenkille 1 pöördi 8 paaria, vielä viimeisellä olin kahdella griinilä ja turasin siitä kolme puttin paarin, oikeesti matkaa ei ollut kun joku 6 metriä. Mutta jotenkin se ajatus karkasi, no ei se haittaa, pelasin hyvää golfia ja mihinkään ei kolottanut. 🙂 
Sitten perään pelattiin Salo Golf ja se ei enää mennyt niin mukiin. Tein tasaisesti paareja mutta en saanut yhtään puttia sisään, griinit oli aika epätasaiset ja pallo vähän pomppi. Siellä takalenkillä sitten loppu miehestä voimat ja nykäsin 5 x Out. Siinä oli sitten se tulos. 🙂 Kyllä naurettiin tiiboxissa että pidänkö mä omaa Rangea kentällä. No tää on tätä. 
Seuraavalla viikolla oli sitten toinen kumppani / Asiakas golfkilpailu ja oltiin kentällä missä en ole koskaan ollut ja kenttä oli melkoisen hassu, nimittäin PirunPelto. Meillä oli ryhmässä neljä henkeä joista kaikki oli ekaa kertaa kentällä, eli aika paljon arvailtiin minne pitäisi lyödä ja minne ei saa lyödä. Kentällä on paljon kallioita ja kiviä ja heti toisellä väylällä, lyhyehkö par 5 yritin kunnaria boxista, no se vuoti vähän liikaa vasemalle mutta veto oli todella hyvä ja hapekas. No tuli alas ja osui kiveen ja siitä väylälle. Huippua, vähän me naurettiin boxissa mun tuuria. 
Peli jatkui sitten kaikkineen kommelluksineen ja tämä päivä ei ollut selän mielestä hyvä päivä golfata joten swingaaminen oli melko vaikeaa.
No väylällä 13 oli sitten pisin draivi kisa ja kun tultiin boxiin, mittasin matkan merkille ja sinne oli 249 m eli joku oli pamauttanut jo hienon draivin, väylä ei ollut mikään mega leveä. Otin i5:n käteen ja ajattelin että tonne väylään vaan ja siitä griinille, par korttiin ja seuraavalle. No ryhmä alko sitten yllyttää että tollasta et kyllä tee joten i5:,n takas bägiin ja ajuri käteen, pari lämmittelyä ja huitaisu. Lähdin hakee draw tyyppistä lyöntiä että saisin pallon tulee vähän loivemmassa kulmassa kenttään ja siitä vähän rulleja. Mulla draw on yleensä matalahko lyönti. No hittolaine, pallo lipes vähän liikaa ja kaarsi merkin kohdilla metsään. Sinäänsä oli kiva nähdä että mitta olisi riittänyt, eli laapaan on tullut hyvin vauhtia lisää. NO pallo osui taas kiveen, kimposi väylälle ja mä voitin draivi skaba. 🙂 HAHA! Kelaa mikä munkki!  
Nyt pitää sanoa että en ihan hetkeen muista moista vastaavaa mutta kyllä, tämä pätkä sai pallon noin kauas. 🙂 Onneksi golfissa tyyli on vapaa. 
Et ei kai muuta kuin lisää kuntoilua, lapaan vauhtia ja uudelleen kokeilee tulisko se sieltä metsästä takas.  🙂 
Mut tällästä tällä kertaa. Zekatkaa Gristeri, laittakaa fysiikka kuntoon ja nautiskelkaa golfista. 
Ugh. 
-Nakki